Galima man cia tuos agurkus? "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message news:i5nrba$ahi$1@trimpas.omnitel.net... > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:i5nd5q$j1g$1@trimpas.omnitel.net... > | > | "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> parašė naujienų > | news:i5lq8p$5so$1@trimpas.omnitel.net... > | > Taigi procesas toks: > | > 1d. Paruosti cili - plonasienius (Habanero, Cayenne i Thai) perpjauti > | > pusiau, o storasienius (Jalapeno) - juostelemis, sudeti i stiklaini. > | > Uzvirinti sirupa,verdanciu uzpilti pipirus. Pipiriukus ko nors > prispausti, > | > kad visi butu apsemti sirupo. Likusio sirupo neispilti. > | > Del temp. raso taip: kai kuriuose receptuose siuloma pilti vos silta > | > sirupa, > | > bet pipiriukai uzpilti karstu sirupu negenda, o ir karmelizacijos > procesas > | > vyksta greiciau. Pries visus samanizmus pipirus galima isvirti, bet > tuomet > | > jie bus minksti ir praras forma. > | > | Man tai atrodo,kad del paciu pipiru astrumo, jie taip gerai > uzsikonservuoja > | patys ir padeda uzkonservuoti kitus produktus, kad virti ju tikrai > nereikia. > | As praeitais metais, kai dariau agurku su cili is tavo pateikto recepto, > | irgi labai abejojau ar cia viskas bus su jais gerai, bet kai atsidariau > ir > | paragavau, tai visos abejones issisklaide - ten buvo saldziarugstis > | dinamitas. > > > Zinok, ir man atrodo, kad tau gerai atrodo ;) As galvoju, kad neveltui > visos > indiskos ir t.t. virtuves yra nerealiai pikantiskos. Ju klimate ir > salygose > be kazkokio "dezinfekatoriaus" turbut seniai visi mirtu nuo apsinuodijimo. > Labai dziaugiuosi, kad agurkai nenuvyle :) > >