arba scotch singlemalto padauginus ir nurautu ;) "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:i5ok9n$f4q$1@trimpas.omnitel.net... > Scotch Bonneto padauginus jauciu visai stoga nurautu > Eyjafallajokull wrote: >> Spëju Povilai, dëjai daugiau negu 1/3 pipiro stiklainiui? >> Niekad nieko panaðaus nedariau, tai bijau ir pagailët ir persistengt. >> Darysiu su Scotch Bonet Red arba su Demon Red. >> >> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >> news:i5nd5q$j1g$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> paraðë naujienø >>> news:i5lq8p$5so$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Taigi procesas toks: >>>> 1d. Paruosti cili - plonasienius (Habanero, Cayenne i Thai) perpjauti >>>> pusiau, o storasienius (Jalapeno) - juostelemis, sudeti i stiklaini. >>>> Uzvirinti sirupa,verdanciu uzpilti pipirus. Pipiriukus ko nors >>>> prispausti, >>>> kad visi butu apsemti sirupo. Likusio sirupo neispilti. >>>> Del temp. raso taip: kai kuriuose receptuose siuloma pilti vos silta >>>> sirupa, >>>> bet pipiriukai uzpilti karstu sirupu negenda, o ir karmelizacijos >>>> procesas >>>> vyksta greiciau. Pries visus samanizmus pipirus galima isvirti, bet >>>> tuomet >>>> jie bus minksti ir praras forma. >>> Man tai atrodo,kad del paciu pipiru astrumo, jie taip gerai >>> uzsikonservuoja patys ir padeda uzkonservuoti kitus produktus, kad virti >>> ju tikrai nereikia. As praeitais metais, kai dariau agurku su cili is >>> tavo pateikto recepto, irgi labai abejojau ar cia viskas bus su jais >>> gerai, bet kai atsidariau ir paragavau, tai visos abejones issisklaide - >>> ten buvo saldziarugstis dinamitas. >> >>