Spėju Povilai, dėjai daugiau negu 1/3 pipiro stiklainiui? Niekad nieko panašaus nedariau, tai bijau ir pagailėt ir persistengt. Darysiu su Scotch Bonet Red arba su Demon Red. "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:i5nd5q$j1g$1@trimpas.omnitel.net... > > > "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> parašė naujienų > news:i5lq8p$5so$1@trimpas.omnitel.net... >> Taigi procesas toks: >> 1d. Paruosti cili - plonasienius (Habanero, Cayenne i Thai) perpjauti >> pusiau, o storasienius (Jalapeno) - juostelemis, sudeti i stiklaini. >> Uzvirinti sirupa,verdanciu uzpilti pipirus. Pipiriukus ko nors >> prispausti, >> kad visi butu apsemti sirupo. Likusio sirupo neispilti. >> Del temp. raso taip: kai kuriuose receptuose siuloma pilti vos silta >> sirupa, >> bet pipiriukai uzpilti karstu sirupu negenda, o ir karmelizacijos >> procesas >> vyksta greiciau. Pries visus samanizmus pipirus galima isvirti, bet >> tuomet >> jie bus minksti ir praras forma. > > Man tai atrodo,kad del paciu pipiru astrumo, jie taip gerai > uzsikonservuoja patys ir padeda uzkonservuoti kitus produktus, kad virti > ju tikrai nereikia. As praeitais metais, kai dariau agurku su cili is tavo > pateikto recepto, irgi labai abejojau ar cia viskas bus su jais gerai, bet > kai atsidariau ir paragavau, tai visos abejones issisklaide - ten buvo > saldziarugstis dinamitas.