As darau taip - sudziovinu ir sumalu su kavamale. Ispilstau i buteliukus ir statau i spintele. Vakar jau nusiskyniau kelis pirmus chocolate habanero pipiriukus. Ragausiu :) Naga Bhut dar auga :)) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:i3j40t$bve$1@trimpas.omnitel.net... > Auginau tokius" pimiento de padron" ir labai dziaugiausi,kad labai skanus > zakusonas auga sode - dar maziukus pipiriukus pakepini alyvuogiu aliejuje > ir padruskii su juros druska. > Bet ju augo daug ir nebespejau valgyti - gal tiksliau butu pasakyti, kad > lauke ziauriai karsta ir nesiori gerti alkoholio ir tada nera reikal > uzkandineti.Taigi, jie peraugo. Pamenu,kad situ pipiru aprasyme > parasyta,kad jie saldus buna tik tol kol buna mazi - apie 3-5 cm ilgio, o > veliau tampa pikti. Na, ir stai vakar patikrinau ta ju piktuma - gal ne > siaubingai astrus, bet uz tuos is supermarketu, tai astresni net nezinau > kiek kartu. O kai gerai nenusiploves ranku palieciau veida, tai jau buvo > linksma, na o dar linksmiau buvo (vyriska skaitytoju dalis supras)...... > :) > Tai vat is viso sitos izangos klausimas: gal kas zinote koki nors ju > issaugojimo ziemai recepta - pvz.koks nors konservavimo budas a la > jalapeno? >