Tema: Re: pipiru derlius
Autorius: pranZo
Data: 2010-08-10 15:19:53
As darau taip - sudziovinu ir sumalu su kavamale.
Ispilstau i buteliukus ir statau i spintele.
Vakar jau nusiskyniau kelis pirmus chocolate habanero pipiriukus.
Ragausiu :)
Naga Bhut dar auga :))

"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:i3j40t$bve$1@trimpas.omnitel.net...
> Auginau tokius" pimiento de padron" ir labai dziaugiausi,kad labai skanus 
> zakusonas auga sode - dar maziukus pipiriukus pakepini alyvuogiu aliejuje 
> ir padruskii su juros druska.
> Bet ju augo daug ir nebespejau valgyti - gal tiksliau butu pasakyti, kad 
> lauke ziauriai karsta ir nesiori gerti alkoholio ir tada nera reikal 
> uzkandineti.Taigi, jie peraugo. Pamenu,kad situ pipiru aprasyme 
> parasyta,kad jie saldus buna tik tol kol buna mazi - apie 3-5 cm ilgio, o 
> veliau tampa pikti. Na, ir stai vakar patikrinau ta ju piktuma - gal ne 
> siaubingai astrus, bet uz tuos is supermarketu, tai astresni net nezinau 
> kiek kartu. O kai gerai nenusiploves ranku palieciau veida, tai jau buvo 
> linksma, na o dar linksmiau buvo (vyriska skaitytoju dalis supras)...... 
> :)
> Tai vat is viso sitos izangos klausimas: gal kas zinote koki nors ju 
> issaugojimo ziemai recepta - pvz.koks nors konservavimo budas a la 
> jalapeno?
>