Antyte pipirais, druska, ciobreliais - i vidu irgi ciobreliu. Palaikau per nakti. Tada kepu kaip cia http://giedrius-v.livejournal.com/32575.html Bandziau ir su vysniomis - nepatiko. Tiesiog kepu be jokiu rankoviu, pagal nurodyta laika ir buda tame recepte. Nenuvyle dar nei viena is kokiu 10 kartu. Bandziau kepti ir "lietuviskai" - uzdengta, ilgiau, paskui atidengti rpeis gala - buvo toli grazu ne taip gerai kaip Giedriaus recepte. Siaip antiena pati turi gana intensyvu skoni, todel labai smarkiai persistengti su visokiais marinavimais ar pan. manau neverta tikrai. "kiesha" <kiesa@asdf.com> wrote in news:i42mso$7qv$1@trimpas.omnitel.net: > Galima ir taip sakyt :) kazi saslyku tai nelabai gal iseis padaryt.. > :/ > > "MaRiUs" <marius@DELETEardega.lt> wrote in message > news:i42ls5$6kt$1@trimpas.omnitel.net... >> ta prasme? >> Kept, troskint, virt, sriuba ar kotletai ???? >> ar visiskai dzin kas, bet reikia is antienos ? >> >> >> "kiesha" <kiesa@asdf.com> schrieb im Newsbeitrag >> news:i4035c$8j9$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> gal kas zinot kokiu geru receptu is antienos, kurie jau yra >>> isbandyti ir tikrai verti demesio? :) >>> >>> Dekui >>> >> >> >> > > >