Hmm... čia kažkoks suktas klausimas spėju. Iki šiol skaičiau, kad naminis, bet dabar jau pradedu abejoti. Gal galite patikslinti, nuo kelių pagamintų litrų ir/ar parduotos produkcijos ir/ar padaryto pelno ar pan. naminis Alus sulaukėja ir pasidaro nebenaminis? Gaunas jei darai namie Alų, bet jo dalį, kaip koks bedievis nerealizuoji siauram draugų rate, o parduodi belenkam, tai Alus jau taip srazu ir iškarto pist' ir pasidaro nebenaminis jau? ;] No offence, jeigu ką. "cool" <vgstudio@takas.lt> wrote in message news:i43imr$fgd$1@trimpas.omnitel.net... > aciprašau, o šitas tipo naminis? Na kur žmogas daro tik sau ir geriausiu > atveju siauram draugų ratui? > aš turėjau raumeny būtent naminį namuose daromą alų. > > "e-Kerepla" <doroves@milicija.lt> parašė naujienų > pranešime:i3ueb0$mdg$1@trimpas.omnitel.net... >> Kadais dažnai važinėjom in Latviją, tai visuomet palei Biržus sustodavom >> jų garsiojo ir visiems (ne tik Biržų-Pasvalio krašte) plačiai žinomo >> Žirnių Alaus... jei negirdėjot tokio, škias, prastai klausėt. ;]] > >