Jei labai labai rūgštus, tai galėjo būti ir pagedęs (bakterija įsimetusi - nepavojinga :) ). Bet kiek aš pamenu jo skonį, tai jis tikrai ne kiekvienam. G.V. "skaitytojas" <arunasz@nospamtakas.lt> wrote in message news:i78eut$lcr$1@trimpas.omnitel.net... > Kaip megejas isbandyti kazka naujo neragauto, siandien nusipirkau > Akropolio maksimoje "Pivoriu alaus" is UAB Kupiskenu alaus daryklos. > Paragaves, nezinau ar nesti atgal i Maksima grazinimui ar cia jo toks > tikras skonis ir kvapas? Zodziu kazkoks rugstelejes birzgalas neitiketinai > baisaus tokio pat rugstaus ir aitraus kvapo. Skonis beje labiau panasus i > kvietini alu, nei miezini (tiek kiek galima to skonio pajausti). Galojimo > data raso iki spalio 1d., bet atidarant ta daugkartini kamsti man is karto > kilo itarimas, kad nebuvo to budingo "pakst" iseinant susispaudusiam orui, > kaip buna atidarant kita alu. Taigi, ar esat kas ragave sio alucio ir > galit paporint apie skoni?