Pakruojieciu kazhkoki kazhkada buvau uzhejes Nidoj, kokia tai amatu muge ar kazkas panashaus buvo, pilste gyva alu. Nu irgi rugshtis pasitaike, manyciau perstovejes nelabai steriliai, gerai kad tik bokaliuka paemiau. "G." <na@na.lt> wrote in message news:i7amu2$ahv$1@trimpas.omnitel.net... > Jei labai labai rūgštus, tai galėjo būti ir pagedęs (bakterija įsimetusi - > nepavojinga :) ). > Bet kiek aš pamenu jo skonį, tai jis tikrai ne kiekvienam. > > G.V. > > > > "skaitytojas" <arunasz@nospamtakas.lt> wrote in message > news:i78eut$lcr$1@trimpas.omnitel.net... >> Kaip megejas isbandyti kazka naujo neragauto, siandien nusipirkau >> Akropolio maksimoje "Pivoriu alaus" is UAB Kupiskenu alaus daryklos. >> Paragaves, nezinau ar nesti atgal i Maksima grazinimui ar cia jo toks >> tikras skonis ir kvapas? Zodziu kazkoks rugstelejes birzgalas neitiketinai >> baisaus tokio pat rugstaus ir aitraus kvapo. Skonis beje labiau panasus i >> kvietini alu, nei miezini (tiek kiek galima to skonio pajausti). Galojimo >> data raso iki spalio 1d., bet atidarant ta daugkartini kamsti man is karto >> kilo itarimas, kad nebuvo to budingo "pakst" iseinant susispaudusiam orui, >> kaip buna atidarant kita alu. Taigi, ar esat kas ragave sio alucio ir >> galit paporint apie skoni? > >