kol papilkes, kai kam patinka rozines viduj, as kepu siek tiek ilgiau, bet svarbu neperkept, nes bus kietos ir sausos, gal po kokias 2-3 min is kiekvienos puses. O troskinant dar galima prie svogunu pievagrybiu idet, o po grietines sauja svieziu krapu "Vilniaus Budulis" <neturiu@mail.lv> wrote in message news:iaj50k$cfg$1@trimpas.omnitel.net... > Dekui ir bandysime kazka panasaus daryti. Daug kur raso, kad reikia trumpai > kepti tuos kepenys, tai keik tas trumpai ? :D > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message > news:iaj46b$c32$1@trimpas.omnitel.net... >> apvoliojam miltuose ir kepam svieste, dar galima troskint su svogunais >> (apkepam svieste svogunus, kraunam miltuose apvoliotas kepenis, i pabaiga >> keli saukstai grietines) skanu su bulviu kose ir raugintu agurku, o dar >> galima pasteto pasidaryt >> >> "Vilniaus Budulis" <neturiu@mail.lv> wrote in message >> news:iahchg$6v5$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> >>> Kaime papjove verciuka ir gavau kepenys :) >>> Ka galima pasidaryti sau ir zmonai? >>> >>> Sriuba, apkepti ar ka? :) >>> >>> Deui >>> >>> > >