hm... vien gudukai gal ne pats tinkamiausias pasirinkimas. Man skaniausias raugtas visokiu grybu misinys.Gudukus mes kisam i stiklainius su pakepintu svogunu ir pomidoru padazu. Raugimui geriau kietesni. Pvz. siemet buvo gausu rudmesiu, tai jos puikiai isrugo. Grybus visada nuverdam. I saldytuva reikia det ne kai pradeda rugt, o isrugsta. "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message news:id11ld$cno$1@trimpas.omnitel.net... > pabandžiau šiemet paraugint. gudukus pamirkiau parą vandeny, pridėjau serbentų bei vyšnių lapų, krapų, česnakų, pipirų, druskos. paslėgiau puode, palaikiau kelias dienas, kol rūgt pradėjo, ir į šaldytuvą. > Deja, šian viską išmečiau, nes gavosi košė, labai minkšti grybai. > Kas ne taip?