Na matau kad nuomoniu daug ir ivairiu. Bet as nemegstu tu mirkytu aliejuje, nors tu ka - kazkaip jie man praranda visa pomidoriskuma :) As naudoju dziovintus pomidorus pav. omleto gamyboje, taip pat kartais i koki padaza imetu, bet niekada ju nevirinu ir neapdoroju kokiais keistais budais. Jei naudoju savo dziovintus namie, tai is viso nieko nedarau, metu i puoda ar keptuve - jei patiekalas turi dregmes, tai ji ir atmirko ta pomidora. Jei naudoju pirktinius, tuos kur su druska dziolvint ir labai sausi ir kieti, tai uzpilu verdanciu vandeniu ir palaikau gal 5 minutes, bet ne ilgiau, nes tada - istizta. O tada smulkinu ant lenteles ar kitame pavidale metu i norima patiekala :) Tie kur buna aliejuje - puikiausiai tinka saltiem uzkandziam, su kokiu suriu ar pan. Skonio reikalas. -- pagarbiai; Indraja "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:ig1ti4$eih$1@trimpas.omnitel.net... > Gavau dovanu dziovintu (bet ne aliejuje).. kaip suprantu pries vartojima > mirkyti kazkur reikia? :) > Rekomenduokite kokiu recepteliu. Aciu