nepošlinkit grupso. tie padažai iš bėdos, kai turi 5 minutes pietums "Fanas" <netikras@home.lt> wrote in message news:ihi22e$8ng$1@trimpas.omnitel.net... > Malonu ;) kaip tik su jais dirbu ir uz juos atsakingas :) > Jei bus kokiu naujienu, galesiu pranest, jei idomu. > > Kol kas yra pasiulymas uzsiimti kokybisko lazanijos padazo importu. Bet dar mastome ar butu perkamas... kaina nebutu is mazu. > > "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:ih3u1h$vbm$1@trimpas.omnitel.net... >> rizikuoju uzsitraukti gurmanu nemalone, bet netycia pabandziau felix padazha >> bolonijos - buvau sokiruotas geraja prasme...nu tikrai skanu...aisku savo >> gamintas jis bus kur kas geresnis, bet uztrunka juk 2 valandas ! o ten farsa >> issikepti kelios min ir kelios min padaza pasildyti...rezultatas tikrai >> labai neblogas