Tai kas be ko, savas pagamintas visada geriau. "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:ihi4tc$c4i$1@trimpas.omnitel.net... > nepošlinkit grupso. tie padažai iš bėdos, kai turi 5 minutes pietums > > "Fanas" <netikras@home.lt> wrote in message news:ihi22e$8ng$1@trimpas.omnitel.net... >> Malonu ;) kaip tik su jais dirbu ir uz juos atsakingas :) >> Jei bus kokiu naujienu, galesiu pranest, jei idomu. >> >> Kol kas yra pasiulymas uzsiimti kokybisko lazanijos padazo importu. Bet dar mastome ar butu perkamas... kaina nebutu is mazu. >> >> "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:ih3u1h$vbm$1@trimpas.omnitel.net... >>> rizikuoju uzsitraukti gurmanu nemalone, bet netycia pabandziau felix padazha >>> bolonijos - buvau sokiruotas geraja prasme...nu tikrai skanu...aisku savo >>> gamintas jis bus kur kas geresnis, bet uztrunka juk 2 valandas ! o ten farsa >>> issikepti kelios min ir kelios min padaza pasildyti...rezultatas tikrai >>> labai neblogas >