Tema: Re: Triusiena.. receptai?
Autorius: Dautarte
Data: 2011-01-27 20:01:04
Alora, labai dziaugiuosi, kad patiko :)

Triusis buvo toks:

Triusiena rozmarino ir morku padaze
Mesa supjaustyti gabalais rimtai apskrudinti, prideti smulkiai svogunus
supjaustytus, pakepinti, kol prades kvepeti svogunais, prideti sutarkuotas
ant burokeliu tarkos morkas, grietine arba riebia grietinele, rozmarina,
kelias skilteles cesnako, juoduju pipiru ir druskos. Ipilti sultinio arba
vandens, galima siek tiek sauso balto vyno (cia ne pagal originalu recepta,
bet skanu). Skyscio turi buti apie 3/4 produktu aukscio. Uzdaryti dangti ir
troskinti ant mazos ugnies apie 60 min. Kas kuri laika pamaisyti ir
patikrinti skyscio kieki. Jei mesa dar bus kietoka, trosinti ilgiau. Galima
uzsaldyti, tik tuomet reikia gaminti taip, kad butu daugiau padazo.
Variantas: grietine galima pakeisti pomidorais ir vel bus jums laime t.y.
Provanso triusiena :)
Triusiena galima pakeisti vistiena tik be odos. Irgi labai skanu.


"ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
news:ihra6q$p8k$1@trimpas.omnitel.net...
| Dautartė buvo triušio su morkomis ir rozmarinu receptą įdėjus. Ne 
Oliverio, kad ir kas jis bebūtų, bet laaaabai skanu, tiek
| variantas su grietinėle, tiek su pomidorais.
| Turiu popieriniam variante :} Bet jeigu gražiai paprašysi, gal Dautartė 
dar kartą papostins...
|
| "meska" <meska@nospam.fmu1.net> wrote in message 
news:ihq00e$oav$1@trimpas.omnitel.net...
| > Gavau triusi .. nezinau ka daryt:) Kaip supratau mesa ganetinai sausa, 
tai reikia nepersisteng su gaminimu.
| > Pasidalinkit skaniais receptais.
| >