Alora, labai dziaugiuosi, kad patiko :) Triusis buvo toks: Triusiena rozmarino ir morku padaze Mesa supjaustyti gabalais rimtai apskrudinti, prideti smulkiai svogunus supjaustytus, pakepinti, kol prades kvepeti svogunais, prideti sutarkuotas ant burokeliu tarkos morkas, grietine arba riebia grietinele, rozmarina, kelias skilteles cesnako, juoduju pipiru ir druskos. Ipilti sultinio arba vandens, galima siek tiek sauso balto vyno (cia ne pagal originalu recepta, bet skanu). Skyscio turi buti apie 3/4 produktu aukscio. Uzdaryti dangti ir troskinti ant mazos ugnies apie 60 min. Kas kuri laika pamaisyti ir patikrinti skyscio kieki. Jei mesa dar bus kietoka, trosinti ilgiau. Galima uzsaldyti, tik tuomet reikia gaminti taip, kad butu daugiau padazo. Variantas: grietine galima pakeisti pomidorais ir vel bus jums laime t.y. Provanso triusiena :) Triusiena galima pakeisti vistiena tik be odos. Irgi labai skanu. "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:ihra6q$p8k$1@trimpas.omnitel.net... | Dautartė buvo triušio su morkomis ir rozmarinu receptą įdėjus. Ne Oliverio, kad ir kas jis bebūtų, bet laaaabai skanu, tiek | variantas su grietinėle, tiek su pomidorais. | Turiu popieriniam variante :} Bet jeigu gražiai paprašysi, gal Dautartė dar kartą papostins... | | "meska" <meska@nospam.fmu1.net> wrote in message news:ihq00e$oav$1@trimpas.omnitel.net... | > Gavau triusi .. nezinau ka daryt:) Kaip supratau mesa ganetinai sausa, tai reikia nepersisteng su gaminimu. | > Pasidalinkit skaniais receptais. | >