Yra ir maximose gatavo, siandien kaiptik akropolio maximoj ziurejau.. 2009/03/07 13:18, 0.5 B rašė: > hmm.. masciau, kad ta salduma is sirupo mandarinu gauna.. :) > atsiveziau as is Tailando gatavo, bet jau baigesi. > > "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message > news:gork7d$6n3$1@trimpas.omnitel.net... >> Kokiu dar mandarinu sirupo? >> >> Pad Thai padazas susideda is 4 daliu: >> >> Rugstu: Tamarindai (sviezi, pasta, dziovinti) >> Suru: zuvies padazas ir/arba sojos padazas >> Saldu: cukrus (palmiu) >> Astru: astrus pipirai >> >> Pirmi 3 dalykai dedami po lygiai (jeigu tai tamarindu pasta). Sumaisomi >> ans silpnos ugnies, dedami pipirai kiek nori, ir sureguliuojamas skonis >> kad butu gerai. Sildyti kol gerai viskas issimaisys, uzvirti tik tuo >> atveju jeigu laikysi ilgiau salydytuve. >> >> Su visais ingredientais aisku, lieka tamarindai. >> >> Pas mus pirkti yra tik saldieji, taigi is svieziu pastos nepasidarysi. >> Daryti aisku galima, tik reiktu prideti rugstumo (citrinos rugsties gal, >> kiti rekomenduoja acta deti, bet man neskanu nei su viena acto rusim) >> >> Dziovintu/presuotu/koncentruotu pas mus pirkti nemaciau. >> Vieninteli ka maciau tai gatavos pastos bonkute Vilniuje, prieskoniu >> parduotuveje, Basnaviciaus gatveje. >> >> Pats naudoju atsivezta dziovinta - presuota plyta, gaila tik kad ji eina i >> pabaiga.. >> >> Aisku gal yra pirkti ir gatavo padazo uzkonservuoto, bet neatsimenu kad >> buciau mates. >> >> >> 2009/03/06 15:51, 0.5 B rase: >>> turiu gero oyster sauce; ko dar reikia - sirupo mandarinu, kas dar?... >>> >>> "creep" <tomas@creep.lt> wrote in message >>> news:gor116$740$1@trimpas.omnitel.net... >>>> 0.5 B wrote: >>>>> Vilniuje, jei imanoma. Dekui. >>>> pasidaryk >>>> >>>> maximoj mindaugo maciau. >>>> >>>> as tai pats darausi (nes turiu geru fish sauce pagal macnuma >>>> komplekteli) >>>> >