aš irgi ne :) Bet tavo recepto inspiruota darau taip: baltas kopūstas, supjaustytas geras ketvirtadalis kopūsto kiekio morkų, tarkuotų maždaug pusė-2/3 morkų kiekio paprikų (aš imu raudoną) čili arba peperoni, aš dedu maždaug 2 ankštis kopūsto galvai, gal ir daugiau. Visas paprikas sumalu, kiek atsimenu, Povilas jas pjaustė ar kažkatai. Aš sumalu "burokine" tarka, gaunasi tokia tiršta košė kmynų, druskos, spanguolių jei turiu, dedu į 3/4 dalis padalintų briuselio kopūstų, arba šiek tiek raudongūžio. Juos maišau su baltais kopūstais ir morkom. Tada kloju sluoksnį šito mišinio, ploną sluoksnį paprikų košės, kmynų, spanguolių, druskos, vėl sluoksnį kopūstų ir vėl visi priedai. Paskutinis sluoksnis priedų, tada viską paslegiu lėkšte ir statau apsaugotą nuo šviesos virtuvėje antrą dieną pabadau, bet iš esmės to nereikia, tiesiog įdomu paragauti :) Trečią dieną jau galima valgyti, kiek ilgai laikosi, nežinau, nes didelių kiekių nedarau, todėl ilgiau savaitės dar neteko išlaikyti :) Kaip sakiau, darau visus metus ir iš bet kokių baltų kopūstų. Visą laiką pavyko Jei nuo originalaus recepto labai nuklysta, atsiprašau :) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:ijee3s$j84$1@trimpas.omnitel.net... > Autorius nepasisakys,nes jis neturi mados pasilikineti receptu :(