O druskos kiek det reikia? O gal dar kokiu receptu kas ides? Sezonas vistiktai ... :) 2011.02.15 21:43, ALORA rašė: > aš irgi ne :) > > Bet tavo recepto inspiruota darau taip: > > baltas kopūstas, supjaustytas > geras ketvirtadalis kopūsto kiekio morkų, tarkuotų > maždaug pusė-2/3 morkų kiekio paprikų (aš imu raudoną) > čili arba peperoni, aš dedu maždaug 2 ankštis kopūsto galvai, gal ir > daugiau. Visas paprikas sumalu, kiek atsimenu, Povilas jas pjaustė ar > kažkatai. Aš sumalu "burokine" tarka, gaunasi tokia tiršta košė > kmynų, druskos, spanguolių > jei turiu, dedu į 3/4 dalis padalintų briuselio kopūstų, arba šiek tiek > raudongūžio. Juos maišau su baltais kopūstais ir morkom. Tada kloju > sluoksnį šito mišinio, ploną sluoksnį paprikų košės, kmynų, spanguolių, > druskos, vėl sluoksnį kopūstų ir vėl visi priedai. Paskutinis sluoksnis > priedų, tada viską paslegiu lėkšte ir statau apsaugotą nuo šviesos > virtuvėje antrą dieną pabadau, bet iš esmės to nereikia, tiesiog įdomu > paragauti :) Trečią dieną jau galima valgyti, kiek ilgai laikosi, > nežinau, nes didelių kiekių nedarau, todėl ilgiau savaitės dar neteko > išlaikyti :) Kaip sakiau, darau visus metus ir iš bet kokių baltų > kopūstų. Visą laiką pavyko > > Jei nuo originalaus recepto labai nuklysta, atsiprašau :) > > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:ijee3s$j84$1@trimpas.omnitel.net... >> Autorius nepasisakys,nes jis neturi mados pasilikineti receptu :( > > -- MaRiUs Kaunas