Tema: Re: Plovo prieskoniai
Autorius: Lcd
Data: 2011-02-18 16:49:18
Barbarisas nezinau ar toks reikalingas:) Bandziau ji keisti visokiais 
rugsciais dziovintais vaisiais, citrinos sultimis irt.t. Ir tikrai 
neblogiau. O del kumino tai originaliai deda nemalta. Tik tarp pirstu 
patrina.

On 2011.02.17 20:51, azero wrote:
> On 2011.02.17 16:31, keksas wrote:
>> Sveiki,
>> Kur ieskoti malto kumino ir barbariso uogu?
>
> Halės turguj. Ten yra Aliejai ir prieskoniai ar panaši parduotuvėlė.
> Įėjimas iš Bazilijoų gatvės pusės. Ir šiaip ten pigesni prieskoniai nei
> skonio studijoj. Kaip tik nesenai užmačiau, kad ir barbariso jie turi.
>
> P.S. Asmeniškai aš, naudoju nemaltą kuminą tiek plovui, tiek kitiems
> patiekalams.