Ka reiskia originaliai? Kazkokia nesamone kai kalbama apie toki dalyka kaip plovas kurio yra 100-tai rusiu ir jo variacijos sutinkamos nuo vidurio azijos iki afrikos. Kas liecia kumina tai tiesiog kuminas yra lengvai paskrudinamas ant sausos keptuves ir sutrinamas tam kad butu intensyvesnis skonis ir jo nereiketu deti tiek daug tai dalinai del ekonominiu sumetimu. Lcd wrote: > Barbarisas nezinau ar toks reikalingas:) Bandziau ji keisti visokiais > rugsciais dziovintais vaisiais, citrinos sultimis irt.t. Ir tikrai > neblogiau. O del kumino tai originaliai deda nemalta. Tik tarp pirstu > patrina. > > On 2011.02.17 20:51, azero wrote: >> On 2011.02.17 16:31, keksas wrote: >>> Sveiki, >>> Kur ieskoti malto kumino ir barbariso uogu? >> >> Halės turguj. Ten yra Aliejai ir prieskoniai ar panaši parduotuvėlė. >> Įėjimas iš Bazilijoų gatvės pusės. Ir šiaip ten pigesni prieskoniai nei >> skonio studijoj. Kaip tik nesenai užmačiau, kad ir barbariso jie turi. >> >> P.S. Asmeniškai aš, naudoju nemaltą kuminą tiek plovui, tiek kitiems >> patiekalams. >