Na, isbandziau ta margarita. Ka as zinau, nepatiko man. Emiau pagal wikipedios siulyma: 3.5 cl (seven parts) tequila 2.0 cl (four parts) Cointreau or Triple Sec 1.5 cl (three parts) lemon or lime juice Rezultatas gavos labai rugstus ir neispudingas. Visi ingredientai jautes, tequila sierra geltona, triple sec siroko, nuo pirmo mano kokteiliu vakarelio pries 9 metus uzsilikes, ir sultys laimo. Zmona is vis srebtelejo ir grazino. Speju, jei norint gauti geriama, reikia imti ne sviezias sultis, o tas is pakelio, jos saldesnes ir geriant galbut mintys kiltu kitokios negu "nu nx, kaip rugstu". Va ka galeciau pasiulyti- is tiesu ispudi padare ir neturejau nei ka prideti, nei ka atimti, nors prie daugumos kokteiliu megstu kabinetis: '61 Imperial recipe http://www.drinksmixer.com/drink8428.html '61 Imperial is a tropical cocktail created by Porfirio (Steve) Alva, Stockton, California and named after his 1961 Chrysler Imperial, a most outlandish design year, hence, most outlandish cocktail. The '61 is a popular serving at his summer poolside parties. Scale ingredients to servings 1/2 oz white rum 1/2 oz vodka 1/2 oz 151 proof rum 1/2 oz creme de bananes 1 oz Blue Curacao liqueur 4 oz pineapple juice In a tall chimney glass or hurricane glass, fill with cubed ice; add all liquor except the blue curacao. Add the pineapple juice, stir well, and float the blue curacao on top. Garnish with a pineapple slice and a maraschino cherry, and serve. 151 proof rum pakeiciau i tamsu havana cluba, o creme de bananes i de kuyper pisang. Vistiek bananu skonis, tik vietoj geltonos gavos zalia spalva, kuri nesipjauna su melynu curacao. Idomu tik, kaip tas, kuris rase sita recepta sugebejo curacao pakabinti virsuj, visada geralas, turintis daugiau cukraus ir/arba maziau spirito grimzta zemyn, kas siuo atveju ir gavos. Taciau tai vaizdo nesugadino, o greiciau pataise. Rezultatas: atrodo graziai, yra skanu, kvapnu, subalansuota, ir negeda parodyti zmonems. "Toxis@ze_yval_place" <tox@work.ble> wrote in message news:ijiueg$rmq$1@trimpas.omnitel.net... > manishkis kuri pirkau gediminkej kainavo kazhkur apie 35 lt (gal.. > pamirshau kiek tiksliai:) - margaritos gaunasi geros, tik reikia gera > tekila naudot (naudoju jose cuervo especial > http://www.tobaccoonline.co.uk/images/products/1215200882834PMjose-cuervo-tequila-original.jpg ) > ir butinai laima (su citrina ne taip)... > > > proporcijos - priklausomai nuo nuotaikos nuo 1 laimo 2 ir 2 triple/tequila > iki 2/1.5/1.5 (1/2/2 - rauna stoga gerai:) > (bandytas 1:1:2/1:1:3/1:2/3 ir 2/2/2) > mato vienetas 50 ar 60 cl staparikai) > "tranzoo namie" <laisku@nera.net> wrote in message > news:ijh7fm$ni7$1@trimpas.omnitel.net... >> dekupajeris kainuoja apie 50 lt uz 05. bolsas - ~40 >> >> kiek tas bilekoks ir kaip jo kokybe? >> >> nesu fanas - noriu pavaisint antra puse margarita, bet noriu padaryt >> tokia margarita, kad daugiau jokiu kitu kokteiliu nesinoretu (gin tonic >> ir cuba libre nesiskaito kaip kokteilis ;)) >> >> -- >> T >> >> "Toxis" <toxis@nt_lietuvisko.tako> wrote in message >> news:ijg2ru$18o$1@trimpas.omnitel.net... >>> ash random, randominei jarduotuvej - pirmenybe duodu boll'su arba >>> dekuyper http://4bars.com.au/web/wp-content/uploads/2009/02/dekuyper.jpg >>> bet paskutini tiesiog nusipirkau belekoki alkoholiku shope gedimino >>> prospekte prie centrinio pashto ant kampo... >>> >>> "tranzoo namie" <laisku@nera.net> wrote in message >>> news:ijenle$29q$1@trimpas.omnitel.net... >>>> kuri ir kur perkat? >>>> >> >> >