Ikaitini spizine petelne taip, kad vandens lasas begiotu kaip pakvaises. Dedi jautienos smota, bent poros pirstu storio. Kepi kol pabaltuoja 1/3 gabalo, bekepant druska ir pipirai. Apvertus kartojama tas pats. Jei yra noras siek tiek aliejaus - pries kepant itrinti, saikingai. Nesitaskys niekas ir riebalu nereiks valyti, tik bus dumu. O svarbiausia sito dalis - neimti esti iskart is keptuves :) reikia palaukti siek tiek, kad pastovetu ir truputi atvestu. Prapjovus katik iskepta - viskas isbegs. Visa paslaptis. Aisku yra dar iskepimo lygiai ir visi is to sekantys niuansai, bet cia reik asmenines praktikos. 2011.03.23 18:34, Kati rašė: > Nebutinai Philipso:))) Keptuveje steika kepiau kokius 5 metus, bet > daugiau noro dali virtuves ir saves valyti nuo riebalu neturiu...;) > > "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message > news:imd3h1$65v$1@trimpas.omnitel.net... >> Jo, kad steika iskept reikia Philipso, nes keptuveje jo niekaip >> neiskepsi :) >> >> Pasirodo yra vartotoju grupe, kuriems orientuoti sitie produktai, >> Philipsas zino ka daro >> >> 2011.03.23 17:01, Kati rašė: >>> Skiriasi labai! >>> Pirkau, isbandziau. Veikia;) >>> Kepant nereikia naudoti riebalu, todel jauciasi tikras maisto skonis >>> (pries kepdama istepu laseliu aliejaus). Steiko keptuveje neiskepsi, o >>> cia iskepa puikiai. Iskepa ir darzoves, zuvis, maltos mesos kepsniukai. >>> Pazistama kepe net kalakutienos kepsnius, sake-puikus, sultingi, >>> minksti. >>> Minusas- dumai. >>> >>> >>> >>> "Blynas" <blynasTRINTI@gmail.com> wrote in message >>> news:imcm1n$fkd$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Gerb. kolegos, >>>> >>>> Mąstome apie tokį pirkinį iš Maximos, norisi objektyvios nuomonės. A >>>> daug skiriasi nuo keptuvės? :) >>>> >>>> Dėkui atsakiusiems. >>> >