Man bekepant keptuvėje žiauriai riebalai taškosi, nors lyg ir darau viską taip, kaip aprašei... Skirtumai - aliejumi netepu, pipirais ir druska ištrinu prieš kepant, o mėsa būna kiek plonesnė. Bet ar šie dalykai turi reikšmės taškymuisi? "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:imd8ie$chv$1@trimpas.omnitel.net... > Ikaitini spizine petelne taip, kad vandens lasas begiotu kaip pakvaises. > Dedi jautienos smota, bent poros pirstu storio. Kepi kol pabaltuoja 1/3 > gabalo, bekepant druska ir pipirai. Apvertus kartojama tas pats. > > Jei yra noras siek tiek aliejaus - pries kepant itrinti, saikingai. > Nesitaskys niekas ir riebalu nereiks valyti, tik bus dumu. > > O svarbiausia sito dalis - neimti esti iskart is keptuves :) reikia > palaukti siek tiek, kad pastovetu ir truputi atvestu. Prapjovus katik > iskepta - viskas isbegs. > > Visa paslaptis. > > Aisku yra dar iskepimo lygiai ir visi is to sekantys niuansai, bet cia > reik asmenines praktikos.