As net nedrysiu gynciotis, kad airanas prie tokios temperaturos padeda, bet, kad jis butu kazkoks delikatesas tai toli grazu :) MaRiUs wrote: > Kai valkiojies prie +35 patikek, šaltas ayranas yra kazkas TOKIO > > On 2011.04.20 19:51, trickyvic wrote: >> Ne neatsiprasau, krc pagliucino man biskeli thunderberdas, pries tai >> postas galioja! >> >> trickyvic wrote: >>> Atsikrapstau, kazkaip cia nesamone kazkokia pasipostino >>> >>> trickyvic wrote: >>>> Nu yra teke gerti ta airana, elementarus vanduo su jogurtu, jei >>>> nezinotum kad tai turkiska ir pasakytum kam nors nori jogurto skiesto >>>> su vandeniu, tai mazu maziausiai susilauktum keistu zvilgsniu is >>>> statistinio pilieciaus, bet kadangi tai AIRANAS tai tokiu atveju >>>> igyja delikateso varda ir yra labai labai special. >>>> >>>> >>>> MaRiUs wrote: >>>>> nu jo, as lenkijoj irgi saltibarsciu valgiau ale ne tas, oj ne >>>>> tas... :) >>>>> >>>>> >>>>> 2011.04.20 15:33, roniz rašė: >>>>>> o gozleme tai irgi kebabu kioskuose yra kaikuriuose. >>>>>> ko i ta turkija vapse vaziuot.. >>>>>> >>>>>> "bzik"<bzik@bzik.bzik> wrote in message >>>>>> news:iombq6$khp$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> jau ir maximos lentynoje gali rast :) Man asmeniskai patinka. >>>>>>> >>>>>>> "trickyvic"<meilas@meilas.lt> wrote in message >>>>>>> news:iomb3m$jeh$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>> O kuom airanas ipatingas kad jo butinai visiems reiketu lekti ir >>>>>>>> paragauti >>>>>>>> ? >>>>>>>> >>>>>>>> >>>>>>>> MaRiUs wrote: >>>>>>>>> nu tai pradedam nuo Gozleme ir Ayrano :) >>>>>>>>> >>>>>>>>> "nobody"<vaidui@l-y-c-o-s.com> wrote in message >>>>>>>>> news:iokhes$mcu$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>>>> Siandien turkai vaisino svieziais abrikosais. >>>>>>>>>> Nesunoke, agrasto dydzio. >>>>>>>>>> Skanu! >>>>>>>>>> Turkija - kulinarine teritorija, artejanti i begalybe >>>>>>>>>> >>>>>>>>>> >>>>>>>>>>> Sveiki gurmanai, >>>>>>>>>>> Artimiausiu laiku planuojama kelione i Turkija... >>>>>>>>>>> Ka ten reiketu paragaut tokio idomaus nestandandartinio? >>>>>>>>>> >>>>>>>>> >>>>>>>>> >>>>>> >>>>>> >>>>> >