nu bet su obuoliais tai gal be česnako. Siūlau pamėginti su silke ir su obuoliais, manau, nenusivilsi :) Tik obuolių reikia kietų ir rūgščių, seniau imdavo antaninius arba "Bogatyr". Obuoliai pjaustomi gan smulkiais kubeliais, maždaug 3x3mm, jų turi būti maždaug trečdalis-pusė silkės tūrio. O tie vien su obuoliais pas mumis ne mieliniai, o paprasti blyneliai, kuriuose obuoliai yra supjaustyti griežinėliais. Kadangi obuoliai daba nenormaliai saldūs, aš į tešlą dedu druskos ir čilio, tada skonis būna ne prėskas "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:ipbl59$ipv$1@trimpas.omnitel.net... > pas mus arba su obuoliais, arba su silke :) Arba paprasti blynai su obuoline kose > > "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:ipbjp5$gdj$1@trimpas.omnitel.net... >> pas mus tai buvo kūčių patiekalas. Su silke kartais dėdavo ir obuolių (nedaug, bet buvo skanu. Obuoliai su blynu, bo silkė >> vaikystėje į valgomų dalykų sąrašus neįėjo :) >> >> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:ipbg8q$ae1$1@trimpas.omnitel.net... >>> cia jau prabanga :) pas mus kepdavo elementariai: i tesla (miltai+kiausinis+druska(?)+pienas/vanduo) sumesdavo silkes gabaliukus >>> ir keptuven. Kiekvienam blyne buvo po 2-3 silkes gabaliukus. >>> >> >>