tu kita karta nepatingek 25 kilu nuo kedainiu nusukti i krakes, "pas pirosmani" - ten tikras gruzinas is tos dienos skerdienos (sutaria gerai su bendrove) daro nerealius saskykus. On 2011-05-16 17:55:17 +0300, pragäras said: > dėkui už patarimus, šiame teko prieš kelis metus lankytis. žodžiu, > mažiau man reikėjo naktinėtį, nes gavosi vėlyvi pusryčiai ir Molėtus su > Anykščiais prašokom nonstopu (kaip visada pusryčiai dėkojo toje > atkarpoje:) užtat neprivažiavus nuo Ramygalos link Kėdainių kokių 10 > km, Via Baltica trasoje užsukome į Dvaro užeigą. Gera pasitaikė, > maistas toks naminis, bet meniu įdomus ir mėsiški karšti iki 20 lt su > garnyru. Aišku, sprandinės šašlas gurmanams dėl marinavimo gali > netikti, bet bendrai paėmus, tai tikrai šauni užeiga su gardžiu maistu. > žodžiu, atskiro vizito gal ir neverta, bet tikrai rekomenduojama. o > Kėdainiai tai stebuklų miestas - ten vienoje senamiesčio gatvelėje > kabakų jaučiu daugiau nei Molėtuose kartu su Anykščiais :) Reiks kada > prie progos išmėginti, pavyzdžiui, blyninę "Nu, blyn" > > > > "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message > news:iqqt1h$67n$1@trimpas.omnitel.net... > >> pritariu >> >> >> >> "sonca" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message >> news:iqqe00$d8l$1@trimpas.omnitel.net... >> >>> Molėtuose - "Pas Hofmaną". >>> >>> >>> >>> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message >>> >>> news:iqmaqv$5jp$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>>> sveiki, kurgi minėtose vietose rekomenduojama, tarkim, papietauti. Ryt per >>>> >>>> tas vietas kelionė, būčiau dėkingas už rekomenduotiną stopą. Gali būti ir >>>> >>>> kažkur aplink, specialiai aplankysim :) Dėkui! >>>>