Kiek suprantu rankena nenusiima? Jei taip tai leka vienintelis variantas: Kaitini ant dideles ugnies tol, kol nustoja rukt aplamai kas nors (tokiu budu isdegini tepalus lkusius nuo liejimo ir apsaugini sluoksni ) Zinoma taip kaitinant nereikia pamirsti ir keptuves shonu. Geriausiai ta daryti ne namie, nes dumu buna nemazai... Po to ikaitines iki nerealumo keptuve ipili pora simtu ml aliejaus.... ir su aliejum kaitini pavartydamas kad juo uzsigrudintu shonai ir dugnas... atkaitines palieki ramiai atshalti, praskalauji siltu vandeniu ir patepi aliejum...... Po maisto gaminimo taip pat pasildai, praskalauji siltu vandeniu ir patepi aliejum (kuri zinima pries kepant tokiu pat budu pashalini (ipili vandens, pasildai ir praskalauji) Ir JOKIU feiriu, ir dar labiau - jokiu indaploviu.... Jei pradeda degt - ipili pora kilu druskos, pakaitini valandele su druska ir paruosima is naujo darai.... Sekmes... 2011.06.04 19:37, MarMon rašė: > Kaip teisingai parusti spizine keptuve naudojimui? > Yra kokie spec paruosimo budai? > Isigyta keptuve spizine, bet rankena medine. > > -- MaRiUS, Kaunas