nenoriu as nieko izeisti.. bet patirtis ir praktika man sako, kad visi navarotai naudingi jei juos moki tinkamai panaudti ir tikrai naudoji.. nes paprastai zmones prisiperka "funkciju" tik tam, kad ju tureti ir pries draugus/kaimynus/gimines pasipuikuoti.. jeigu moki gaminti ir gamini daug tuomet svarbu: orkaites talpa, greitas orkaites ikaitimas ir tik po to jau visa kita. stiklinis dujines kaitlentes pagrindas ok. ketiniai puodu laikikliai geriau nei paprasti emaliuoti. el.uzdegimas ir duju nuotekio kontrole dabar jau kaip ir standartine iranga. indaplove, vel gi jei daug gamini ir prisikaupia puodu/keptuviu/skardu, visapusiskai geriau plati.. verta surasti tuos papildomus 15 cm. nors gyvenant vienam asmeniui ir neplanuojant jokio seimos pagausejimo gana bus ir siauros. brangesnes geresnes visu pirma tuo, kad yra tylesnes. programu/temperaturu kiekis ne toks svarbus. isplovimo kokybe didele dalim priklausys nuo mokejimo teisingai sudeti indus ir teisingu plovimo priemoniu naudojimo bei profilaktines indaploves prieziuros (nuriebalinimo/nukalkinimo). "mdz" <no@nameno.lt> wrote in message news:isvpoj$fh1$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > nusimato virtuvės atnaujinimas, tai dabar reikia susižiūrėt visą > techniką.. > > Įmontuojama orkaitė iki 1500 lt. > Ar labai reikalingas navarotas termozondas ar kaip ten jis? Naudojat > praktikoje jį kas? > Prie kai kurių orkaičių yra programa "picos funkcija" (apatinis kaitinimas > + karštas oras). Duoda naudos jis? > Į ką reiktų atkreipt dėmesį perkant kad paskui galima būtų padoriai > gurmanauti? > > Kaitlentė (dujinė). > juodo stiklo paviršius praktiškas virtuvėje? > > Indaplovės. > dėl mažos virtuvės tenka dairytis į 45cm. Yra žiūriu visokių Bosh'ų, AEG, > Elektrolux už ~1300 lt. Kuo jos prastesnės už brangias? > > Būčiau dėkingas už pasvarstymus.. > >