Tema: Traškūs rauginti agurkai
Autorius: ShowmanaZ
Data: 2011-08-01 17:03:26
Gaspadinė mane nustebino traškiais lyg švieži raugintais agurkėliais, 
paprastai gi rauginti būna tokie minkšti, išskydę. Vėl labai maloniai 
nustebino :)
Imi žalią bulvę, dedi į šaltą vandenį ir tiprdai druską tol, kol bulvė 
iškyla. Gautuoju tirpalu užpili agurkus ir palaikai porą dienų. Tada nupili, 
sudedi rauginimo visus ten tuos lapus/prieskonius beigi užpili nesūdytu 
vandenuku. Porą dienų palaikyt kambario temperatūroje, ir galima valgyt. 
Laikyt uždarytuose sloikuose šaltai. Skanaus :)

-- 
Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt
http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf