galima ir paprasciau. uzraugi agurkus ir iskart statai ten kur salta. Galima i vesu rusi, galima i saldytuva, galima i sulini. Principas - saltoj aplinkoj rugimas vyksta labai letai, ir patys agurkai minksteja kur kas leciau. Taip jei kur saltai laikyta - tai patys agurkai ziema buna beveik "kaip vakar raugti", jei kur nelabai salta, bet temperatura pastovi - tai labai rugstus, bet kieti ir traskus. "ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message news:j16bnd$2id$1@trimpas.omnitel.net... > Gaspadinė mane nustebino traškiais lyg švieži raugintais agurkėliais, paprastai gi rauginti būna tokie minkšti, > išskydę. Vėl labai maloniai nustebino :) > Imi žalią bulvę, dedi į šaltą vandenį ir tiprdai druską tol, kol bulvė iškyla. Gautuoju tirpalu užpili agurkus ir > palaikai porą dienų. Tada nupili, sudedi rauginimo visus ten tuos lapus/prieskonius beigi užpili nesūdytu vandenuku. > Porą dienų palaikyt kambario temperatūroje, ir galima valgyt. Laikyt uždarytuose sloikuose šaltai. Skanaus :) > > -- > Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt > http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf > >