nuskaiciau kazkada sita va recepta: http://www.povarenok.ru/recipes/show/57602/ tik darau kieik kitaip: viska uzraukgiu kaip ir paprastai. Po 3-4 dienu agurkus is puodo i 3 L sloikus dedu. uzpilu rasolu ir ipilu 2 saukstus 9% acto i kiekviena. Pastatau saltai. Dantis issilauzt galima kokie traskus gaunasi.. "ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message news:j16bnd$2id$1@trimpas.omnitel.net... > Gaspadinė mane nustebino traškiais lyg švieži raugintais agurkėliais, > paprastai gi rauginti būna tokie minkšti, išskydę. Vėl labai maloniai > nustebino :) > Imi žalią bulvę, dedi į šaltą vandenį ir tiprdai druską tol, kol bulvė > iškyla. Gautuoju tirpalu užpili agurkus ir palaikai porą dienų. Tada > nupili, sudedi rauginimo visus ten tuos lapus/prieskonius beigi užpili > nesūdytu vandenuku. Porą dienų palaikyt kambario temperatūroje, ir galima > valgyt. Laikyt uždarytuose sloikuose šaltai. Skanaus :) > > -- > Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt > http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf > >