Tema: Re: Traškūs rauginti agurkai
Autorius: Kauno Budulis
Data: 2011-08-05 22:54:06
iraugink kiek jie tau tinkami bus.
manoji iraugino paskutini karta tiek,
kad man net su snapsu per rugstus... bet kieti ir braska.

marinuotu agurku skonio kaip ir nesijaucia.


"499" <info@hardko.lt> wrote in message 
news:j1heiq$brl$1@trimpas.omnitel.net...
> Idomu, reiks pabandyt. O nesigauna koks marinuotu agurku skonis? :)
>
>
> "Kauno Budulis" <wacher_@takas.lt> wrote in message 
> news:j19g5j$fk8$1@trimpas.omnitel.net...
>> nuskaiciau kazkada sita va recepta:
>> http://www.povarenok.ru/recipes/show/57602/
>>
>> tik darau kieik kitaip:
>> viska uzraukgiu kaip ir paprastai. Po 3-4 dienu agurkus is puodo i
>> 3 L sloikus dedu. uzpilu rasolu ir ipilu 2 saukstus 9% acto i kiekviena.
>> Pastatau saltai.
>> Dantis issilauzt galima kokie traskus gaunasi..
>>
>>
>>
>> "ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message 
>> news:j16bnd$2id$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Gaspadinė mane nustebino traškiais lyg švieži raugintais agurkėliais, 
>>> paprastai gi rauginti būna tokie minkšti, išskydę. Vėl labai maloniai 
>>> nustebino :)
>>> Imi žalią bulvę, dedi į šaltą vandenį ir tiprdai druską tol, kol bulvė 
>>> iškyla. Gautuoju tirpalu užpili agurkus ir palaikai porą dienų. Tada 
>>> nupili, sudedi rauginimo visus ten tuos lapus/prieskonius beigi užpili 
>>> nesūdytu vandenuku. Porą dienų palaikyt kambario temperatūroje, ir 
>>> galima valgyt. Laikyt uždarytuose sloikuose šaltai. Skanaus :)
>>>
>>> -- 
>>> Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt
>>> http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf
>>>
>>>
>>
>>