iraugink kiek jie tau tinkami bus. manoji iraugino paskutini karta tiek, kad man net su snapsu per rugstus... bet kieti ir braska. marinuotu agurku skonio kaip ir nesijaucia. "499" <info@hardko.lt> wrote in message news:j1heiq$brl$1@trimpas.omnitel.net... > Idomu, reiks pabandyt. O nesigauna koks marinuotu agurku skonis? :) > > > "Kauno Budulis" <wacher_@takas.lt> wrote in message > news:j19g5j$fk8$1@trimpas.omnitel.net... >> nuskaiciau kazkada sita va recepta: >> http://www.povarenok.ru/recipes/show/57602/ >> >> tik darau kieik kitaip: >> viska uzraukgiu kaip ir paprastai. Po 3-4 dienu agurkus is puodo i >> 3 L sloikus dedu. uzpilu rasolu ir ipilu 2 saukstus 9% acto i kiekviena. >> Pastatau saltai. >> Dantis issilauzt galima kokie traskus gaunasi.. >> >> >> >> "ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message >> news:j16bnd$2id$1@trimpas.omnitel.net... >>> Gaspadinė mane nustebino traškiais lyg švieži raugintais agurkėliais, >>> paprastai gi rauginti būna tokie minkšti, išskydę. Vėl labai maloniai >>> nustebino :) >>> Imi žalią bulvę, dedi į šaltą vandenį ir tiprdai druską tol, kol bulvė >>> iškyla. Gautuoju tirpalu užpili agurkus ir palaikai porą dienų. Tada >>> nupili, sudedi rauginimo visus ten tuos lapus/prieskonius beigi užpili >>> nesūdytu vandenuku. Porą dienų palaikyt kambario temperatūroje, ir >>> galima valgyt. Laikyt uždarytuose sloikuose šaltai. Skanaus :) >>> >>> -- >>> Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt >>> http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf >>> >>> >> >>