Tema: Re: Traškūs rauginti agurkai
Autorius: 499
Data: 2011-08-05 21:59:38
Idomu, reiks pabandyt. O nesigauna koks marinuotu agurku skonis? :)


"Kauno Budulis" <wacher_@takas.lt> wrote in message 
news:j19g5j$fk8$1@trimpas.omnitel.net...
> nuskaiciau kazkada sita va recepta:
> http://www.povarenok.ru/recipes/show/57602/
>
> tik darau kieik kitaip:
> viska uzraukgiu kaip ir paprastai. Po 3-4 dienu agurkus is puodo i
> 3 L sloikus dedu. uzpilu rasolu ir ipilu 2 saukstus 9% acto i kiekviena.
> Pastatau saltai.
> Dantis issilauzt galima kokie traskus gaunasi..
>
>
>
> "ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message 
> news:j16bnd$2id$1@trimpas.omnitel.net...
>> Gaspadinė mane nustebino traškiais lyg švieži raugintais agurkėliais, 
>> paprastai gi rauginti būna tokie minkšti, išskydę. Vėl labai maloniai 
>> nustebino :)
>> Imi žalią bulvę, dedi į šaltą vandenį ir tiprdai druską tol, kol bulvė 
>> iškyla. Gautuoju tirpalu užpili agurkus ir palaikai porą dienų. Tada 
>> nupili, sudedi rauginimo visus ten tuos lapus/prieskonius beigi užpili 
>> nesūdytu vandenuku. Porą dienų palaikyt kambario temperatūroje, ir galima 
>> valgyt. Laikyt uždarytuose sloikuose šaltai. Skanaus :)
>>
>> -- 
>> Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt
>> http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf
>>
>>
>
>