Idomu, reiks pabandyt. O nesigauna koks marinuotu agurku skonis? :) "Kauno Budulis" <wacher_@takas.lt> wrote in message news:j19g5j$fk8$1@trimpas.omnitel.net... > nuskaiciau kazkada sita va recepta: > http://www.povarenok.ru/recipes/show/57602/ > > tik darau kieik kitaip: > viska uzraukgiu kaip ir paprastai. Po 3-4 dienu agurkus is puodo i > 3 L sloikus dedu. uzpilu rasolu ir ipilu 2 saukstus 9% acto i kiekviena. > Pastatau saltai. > Dantis issilauzt galima kokie traskus gaunasi.. > > > > "ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message > news:j16bnd$2id$1@trimpas.omnitel.net... >> Gaspadinė mane nustebino traškiais lyg švieži raugintais agurkėliais, >> paprastai gi rauginti būna tokie minkšti, išskydę. Vėl labai maloniai >> nustebino :) >> Imi žalią bulvę, dedi į šaltą vandenį ir tiprdai druską tol, kol bulvė >> iškyla. Gautuoju tirpalu užpili agurkus ir palaikai porą dienų. Tada >> nupili, sudedi rauginimo visus ten tuos lapus/prieskonius beigi užpili >> nesūdytu vandenuku. Porą dienų palaikyt kambario temperatūroje, ir galima >> valgyt. Laikyt uždarytuose sloikuose šaltai. Skanaus :) >> >> -- >> Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt >> http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf >> >> > >