tas su skystu vidum bent jau man yra toks tikras labai šokoladiškas desertas, labai tinka prie ledų. Profai tą efektą išgauna be visokių fintų, bet paprasti mirtingieji (girdėjau), supylę tešlą į formeles, deda į šaldiklį, ne trumpiau nei 4-5 val., bet galima ramiai pasiruošti ir iš vakaro ar prieš kelias dienas. Tada užšaldytus kepa 10-15 min. 180 laipsn. orkaitėje, priklausomai nuo asmeninių pageidavimų. Į tokius pyragėlius prieš užšaldant galima dar įsprausti šokoladinį saldainį ar riešutą, bet, mano galva, jiems ten nėr ką veikti :) "lllll" <mail@freemail.lt> wrote in message news:iuc43h$fok$1@trimpas.omnitel.net... > Na bent jau kiek aš kepiau, tai gavosi sausas, truputį "bulka". O koks realiai turėtų būt - nežinau. > > lllll