Geriausiai tam tinka profesionalios gastronomines pjaustykles, jei kaina priimtina - liuks, dar galima bandyti perskambinti restoranu irangos pardavejus ir pasiteirauti apie devetas. Apie buitines neismanau. "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message news:iueth8$mmn$1@trimpas.omnitel.net... > Tai va del to ir klausiu. Man svarbu kad galetu plonai kokybiskai > pjaustyti, nes storai ir su peiliu moku :) > > "a" <a@a.a> wrote in news:iuerho$jim$1@trimpas.omnitel.net: > >> o kas negerai? as va turiu kazkoki diskini peili, kai reikia kanors >> plonai papjaustyt - labai patogu... >> TO: Night >> renkantis reiketu vengti visokiu plasmasinuku ir ypac atkreipti demesi >> i tarpelio reguliavima. pas mane bosh kazkoks, tai reikia su ranka net >> prilaikyt kad tarpelis vienodas liktu... >> >> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message >> news:iuepbf$g6d$1@trimpas.omnitel.net... >>> tu rimtai? ar tik bandai demesi i save atkreipti? >>> >>> Night wrote: >>>> Noriu isigyti, kad retkarciais galima butu carpaccio pasipjaustyti >>>> ar siaip kokios basturmos be vargo padrozhti. Kur pirkti ir kokia? >>>> Turit pasiteisinusiu variantu? >> >> >> >