Gal ir klystu, bet isisvaizuoju po karsto marinavimo, po dienos-kitos tikrai galima ragaut. Sviezius agurkus kai raugi - pasudai, lapu visokiu pridedi ir po poros dienu (vos ne po paros) valgai, druska ir prieskonius buna pasieme. O karstai viskas daug greiciau... Cia tik mano nuomone... O po poros savaiciu - menenesio jei kas 'neissaude' tai ir laikysis.. "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message news:iup8t3$ljc$1@trimpas.omnitel.net... > Manau, kad reikia palaukti kokias 2 savaites... Bandziau su agurkais ir > salotomis, tai mazdaug po tiek laiko skonis pradejo buti panasus i > galutini. > > "ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message > news:iup8jo$ldh$1@trimpas.omnitel.net... > | padariau čia eksperimentuką, užmarinavau kelis žalius pomidorus į > | puslitrinį, noris atkaštavot, tik nežinau, kaip greitai marinavimo > procesas > | bus įvykęs. Po kokio mažiausio laiko tarpo galima atidarinėt sloikiuką? > | Marinuota buvo užpilant karštą marinadą, palaikius ~30min nupylus, vėl > | pakaitinus, supylus, tada uždarius. > | -- > | Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt > | http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf > | > | >