Mano dede vaisino mus rukytu bebru. Jis tai kaip supratau priprieskonino, paliko kelias paras (ziema buvo) vesiai, paskui rukino toj portatyvinej rukykloj. Mesa nebuvo kieta, bet nepasakyciau, kad labai skanu buvo. Gavosi karsto rukymo tas bebras, ir kaip sakant vaizdas buvo, kad jam dar gerai truko temperaturos. Manau sudetinga paruost gerai. O va tas tamstos rastas receptukas, man gana rimtai atrodo, ir as pasitaikius progai juo ketinu vadovautis, kaip tik esu ji uzsisaugojus prie receptu :) P.S. Beje kai valgem dedes rukyta bebra, turejom svecia is Anglijos. Tas ponulis labai dyvijos, kad tokiu dalyku niekad neragaves. Grizes i tevyne, nuejo darban, ir visi eme klausinet, kaip jam ten Lietuvoj sekes, ka jis veike... Na ir porino zmogus, kaip cia kas. Buvo Kaledu laikotarpis, pasakojo apie musu maista, na ir apie ta bebra uzsimine. O kas ismano anglu snekamaja kalba - gal girdejo posaki, ka pas juos reiskia "valgyti bebra" :)))))) Zmogus impulsyviai pasigyre, kad jis "valge bebra", tai visas kolektyvas leipo is juoko, aisku ir jis pats, vos suvokes ka tika pasake :) -- pagarbiai; Indraja "dirty deeds" <dirty@open.lt> wrote in message news:iusmqv$jff$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, gal kam teko rûkyti bebrà? :D Pasidalinkit patikrintais > receptais, nes neteko susidurt dar ir nesinori sugadint reikalo. Kolkas > radau toká variantà > http://www.medziokle.info/kulinariniai-receptai/193-rkytas-bebras- Tik va > ar bûtinas tas virinimas ilgas, jei bebras jaunas. Visi komentarai welcome > :) >