tiesa, kiauso tia 1 tikrai uzteks, gali megint ir be, bet esme, kad cukinijos mases turi but daugiau, turi but slapumo, panasiai kaip stambiai tarkuotose bulvese "Kauno Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message news:iva071$793$1@trimpas.omnitel.net... > dekui ! > > "audrius" <audriusTRINTI@TRINTIcablenet.lt> wrote in message > news:iv9ali$m0k$1@trimpas.omnitel.net... >> kvietiniai blynai su cukinija, nesenai "atradau": >> 1-2 kiausai, dosniai sutarkuoti burokine tarka cukinijos, miltu tiek, kad >> butu tirshta - leisti pastovet 10min, tada paleidzia vandeni, tada ziureti >> ar nereikia dadet, druskos pagal skoni >> kepti kaip bulvinius blynus >> >> "Kauno Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message >> news:iv7pgh$m07$1@trimpas.omnitel.net... >>> laba vakara. >>> ka su cukinija peraugusia >>> daryt apart kepimo, farsiravimo, ir vakavimo su kariu ? >>> >>> >>> dekoju is anksto. >