Tema: Re: Cukinija
Autorius: audrius
Data: 2011-07-09 21:34:00
tiesa, kiauso tia 1 tikrai uzteks, gali megint ir be, bet esme, kad cukinijos mases turi but daugiau, turi but slapumo, panasiai kaip stambiai tarkuotose bulvese

"Kauno Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message news:iva071$793$1@trimpas.omnitel.net...
> dekui !
> 
> "audrius" <audriusTRINTI@TRINTIcablenet.lt> wrote in message 
> news:iv9ali$m0k$1@trimpas.omnitel.net...
>> kvietiniai blynai su cukinija, nesenai "atradau":
>> 1-2 kiausai, dosniai sutarkuoti burokine tarka cukinijos, miltu tiek, kad 
>> butu tirshta - leisti pastovet 10min, tada paleidzia vandeni, tada ziureti 
>> ar nereikia dadet, druskos pagal skoni
>> kepti kaip bulvinius blynus
>>
>> "Kauno Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message 
>> news:iv7pgh$m07$1@trimpas.omnitel.net...
>>> laba vakara.
>>> ka su cukinija peraugusia
>>> daryt apart kepimo, farsiravimo, ir vakavimo su kariu ?
>>>
>>>
>>> dekoju is anksto. 
>