as irgi taip darau - tiesiai ant groteliu "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message news:j01e5r$v41$1@trimpas.omnitel.net... > As kam folija? Labai daug darbo gaunasi. As su mediniu smeigtuku (ala > dantu krapstuku) persmeigiu ta gryba (kad mesa neatsivyniotu) ir ant > grilio. Viskas. > > "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message > news:j01607$gqi$1@trimpas.omnitel.net... >> Pasidalinsiu labai patikusiu uzkandeliu. Imam pievagrybius, islupam >> kotelius, kad liktu toks "dubenelis". I >> gryba dedam sauksteli surio - philadelphia - cia svelnus variantas, kam >> patinka - galima su melynuoju >> pelesiu (man asmeniskai tai nepatiko), grybuka ivyniojam i permatoma >> griezineli sonines. Labiausiai tam >> reikalui tiko IKI gurmanu linijos virta rukyta sonine, bet manau yra ir >> kitu vairantu. Grybuka ivyniojam i >> folija, kampus supaudziant virsuje ir susukant i toki styranti "koteli". >> Dedam i orkaite - 250 laipsniu, ~8-10 >> minuciu. Galima ir i zarijas, pvz. iskepus kepsnius ar saslykus sudeti - >> laikas tas pats. Isvyniojus >> palaukiama, kol siek tiek ataus - suvalgomas grybukas beigi isgeriamas >> skystimelis. Labai paprasta, >> efektinga ir skanu. >