P.S. Tas 10 minuciu tai patroskini viska, o ne siaip ziuri kaip stovi puodas :) "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message news:j1i0lg$t7i$1@trimpas.omnitel.net... > Paimi tuos vidurius, sumeti i puoda. Dar siek tiek cesnako. Dedi > ~kilograma midiju, ipili buteli balto vyno ir po10 minuciu valgai. > > > "IksEr" <robertas-trink@sap.lt> wrote in message > news:j1h7tf$5r1$1@trimpas.omnitel.net... >> Karts nuo karto, ant stalo atsiradus idarytiems pomidorams, atlieka tai, >> kas buvo tu pomidoru viduje. Gal yra kokiu ideju, ka skanaus is tu visu >> "viduriu" butu galima pasigaminti? Kokia nors sriuba? Abo kiek permeciau >> akimis receptu, visur naudojamas visas pomidoras arba pomidoras be seklu. >> >> Ar visa ta "geri" mest lauk, kaip ir iki siol? >> >> R. >> >