Jo, tik tu 10 minuciu midijoms per daug 2011.08.06 03:09, ManXP rašė: > P.S. Tas 10 minuciu tai patroskini viska, o ne siaip ziuri kaip stovi > puodas :) > > "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message > news:j1i0lg$t7i$1@trimpas.omnitel.net... >> Paimi tuos vidurius, sumeti i puoda. Dar siek tiek cesnako. Dedi >> ~kilograma midiju, ipili buteli balto vyno ir po10 minuciu valgai. >> >> >> "IksEr" <robertas-trink@sap.lt> wrote in message >> news:j1h7tf$5r1$1@trimpas.omnitel.net... >>> Karts nuo karto, ant stalo atsiradus idarytiems pomidorams, atlieka >>> tai, kas buvo tu pomidoru viduje. Gal yra kokiu ideju, ka skanaus is >>> tu visu "viduriu" butu galima pasigaminti? Kokia nors sriuba? Abo >>> kiek permeciau akimis receptu, visur naudojamas visas pomidoras arba >>> pomidoras be seklu. >>> >>> Ar visa ta "geri" mest lauk, kaip ir iki siol? >>> >>> R. >>> >> >