> Hamburgeris ir steikai ne tas pats, iš karto skiriasi. Va jei sakytų, kad > vienur "steikas - 20 Lt, o kitur 50 Lt", ir kam mokėt brangiau... Mintis gilesnė, nesupratai... > Kitas dalykas, kad šiais laikais negali būti tikras, kad sumokėjęs už tą > sviestą litu brangiau negausi tokios pačios kokybės kaip ir tas litu > pigesnis... Tikrai taip neesi, visiškai pritariu. > Šiaip, manau, kad prekybcentriams ne tik kokybė gal prastesnė, bet ir > susitaupo ant kai kurių dalykų. Jei pieno bendrovė kiekvienam savo produktui > išleidžia + pakuotės kūrimas + reklama + pilnas administracinis aparatas + > atskira svetainė + ne tokių perkamų ar naujų produktų nuostolių > kompensavimas, tai prekybos centrams tokie produktai nėra pagrindinis pajamų > šaltinis, jie nekuria atskiros svetainės, dažnai nedaro ir reklamos didelės, > pataupo pakuotei, nereikia pilno administracijos aparato (tik padalinuko > kažkokio), na jei dar kokybė neypatinga - va ir susitaupo. Čia formuojama tokia nuomonė, bet deje... Šiaip esu dirbęs gamyboj, todėl drąsiai galiu teigti, kad gaminant tą patį produktą jo kaina/kokybe galima varijuoti labai nesunkiai, netgi jau esant jam ant konvėjerio. Beja ką ir daro pvz Rokiškio sūris, nes kaip benusipirk, jis vis kitoks (kitoks, bet ne geresnis)... :) Exo