Tema: Re: sviestas?
Autorius: 0.5 B
Data: 2011-08-26 18:54:21
ok, bet kadangi sudėtis tik "82 proc" sviestas, kas ten gali būt kitaip? specialiai perka pastoviai kažkokį apgadintą ruošinį ir supakuoja į tuos pakelius?  :)

"Exo" <exoNO@SPAMc123.lt> wrote in message news:j387su$45l$1@trimpas.omnitel.net...
> 
>> Hamburgeris ir steikai ne tas pats, iš karto skiriasi. Va jei sakytų, kad 
>> vienur "steikas - 20 Lt, o kitur 50 Lt", ir kam mokėt brangiau...
> 
> Mintis gilesnė, nesupratai...
> 
>> Kitas dalykas, kad šiais laikais negali būti tikras, kad sumokėjęs už tą 
>> sviestą litu brangiau negausi tokios pačios kokybės kaip ir tas litu 
>> pigesnis...
> 
> Tikrai taip neesi, visiškai pritariu.
> 
>> Šiaip, manau, kad prekybcentriams ne tik kokybė gal prastesnė, bet ir 
>> susitaupo ant kai kurių dalykų. Jei pieno bendrovė kiekvienam savo produktui 
>> išleidžia + pakuotės kūrimas + reklama + pilnas administracinis aparatas + 
>> atskira svetainė + ne tokių perkamų ar naujų produktų nuostolių 
>> kompensavimas, tai prekybos centrams tokie produktai nėra pagrindinis pajamų 
>> šaltinis, jie nekuria atskiros svetainės, dažnai nedaro ir reklamos didelės, 
>> pataupo pakuotei, nereikia pilno administracijos aparato (tik padalinuko 
>> kažkokio), na jei dar kokybė neypatinga - va ir susitaupo.
> 
> Čia formuojama tokia nuomonė, bet deje... Šiaip esu dirbęs gamyboj, todėl drąsiai galiu teigti, kad gaminant tą patį produktą jo kaina/kokybe galima varijuoti labai nesunkiai, netgi jau esant jam ant konvėjerio. Beja ką ir daro pvz Rokiškio sūris, nes kaip benusipirk, jis vis kitoks (kitoks, bet ne geresnis)... :)
> 
> Exo