ok, bet kadangi sudėtis tik "82 proc" sviestas, kas ten gali būt kitaip? specialiai perka pastoviai kažkokį apgadintą ruošinį ir supakuoja į tuos pakelius? :) "Exo" <exoNO@SPAMc123.lt> wrote in message news:j387su$45l$1@trimpas.omnitel.net... > >> Hamburgeris ir steikai ne tas pats, iš karto skiriasi. Va jei sakytų, kad >> vienur "steikas - 20 Lt, o kitur 50 Lt", ir kam mokėt brangiau... > > Mintis gilesnė, nesupratai... > >> Kitas dalykas, kad šiais laikais negali būti tikras, kad sumokėjęs už tą >> sviestą litu brangiau negausi tokios pačios kokybės kaip ir tas litu >> pigesnis... > > Tikrai taip neesi, visiškai pritariu. > >> Šiaip, manau, kad prekybcentriams ne tik kokybė gal prastesnė, bet ir >> susitaupo ant kai kurių dalykų. Jei pieno bendrovė kiekvienam savo produktui >> išleidžia + pakuotės kūrimas + reklama + pilnas administracinis aparatas + >> atskira svetainė + ne tokių perkamų ar naujų produktų nuostolių >> kompensavimas, tai prekybos centrams tokie produktai nėra pagrindinis pajamų >> šaltinis, jie nekuria atskiros svetainės, dažnai nedaro ir reklamos didelės, >> pataupo pakuotei, nereikia pilno administracijos aparato (tik padalinuko >> kažkokio), na jei dar kokybė neypatinga - va ir susitaupo. > > Čia formuojama tokia nuomonė, bet deje... Šiaip esu dirbęs gamyboj, todėl drąsiai galiu teigti, kad gaminant tą patį produktą jo kaina/kokybe galima varijuoti labai nesunkiai, netgi jau esant jam ant konvėjerio. Beja ką ir daro pvz Rokiškio sūris, nes kaip benusipirk, jis vis kitoks (kitoks, bet ne geresnis)... :) > > Exo