Nu ple ant 95% marškinėlių parašyta 100% medvilnė nu, bet ple kaip skiriasi kai perki iš norfos 100% ir iš aprangos 100%... Exo "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message news:j38fjd$d6u$1@trimpas.omnitel.net... > ok, bet kadangi sudėtis tik "82 proc" sviestas, kas ten gali būt kitaip? specialiai perka pastoviai kažkokį apgadintą ruošinį ir supakuoja į tuos pakelius? :) > > "Exo" <exoNO@SPAMc123.lt> wrote in message news:j387su$45l$1@trimpas.omnitel.net... >> >>> Hamburgeris ir steikai ne tas pats, iš karto skiriasi. Va jei sakytų, kad >>> vienur "steikas - 20 Lt, o kitur 50 Lt", ir kam mokėt brangiau... >> >> Mintis gilesnė, nesupratai... >> >>> Kitas dalykas, kad šiais laikais negali būti tikras, kad sumokėjęs už tą >>> sviestą litu brangiau negausi tokios pačios kokybės kaip ir tas litu >>> pigesnis... >> >> Tikrai taip neesi, visiškai pritariu. >> >>> Šiaip, manau, kad prekybcentriams ne tik kokybė gal prastesnė, bet ir >>> susitaupo ant kai kurių dalykų. Jei pieno bendrovė kiekvienam savo produktui >>> išleidžia + pakuotės kūrimas + reklama + pilnas administracinis aparatas + >>> atskira svetainė + ne tokių perkamų ar naujų produktų nuostolių >>> kompensavimas, tai prekybos centrams tokie produktai nėra pagrindinis pajamų >>> šaltinis, jie nekuria atskiros svetainės, dažnai nedaro ir reklamos didelės, >>> pataupo pakuotei, nereikia pilno administracijos aparato (tik padalinuko >>> kažkokio), na jei dar kokybė neypatinga - va ir susitaupo. >> >> Čia formuojama tokia nuomonė, bet deje... Šiaip esu dirbęs gamyboj, todėl drąsiai galiu teigti, kad gaminant tą patį produktą jo kaina/kokybe galima varijuoti labai nesunkiai, netgi jau esant jam ant konvėjerio. Beja ką ir daro pvz Rokiškio sūris, nes kaip benusipirk, jis vis kitoks (kitoks, bet ne geresnis)... :) >> >> Exo