'kulinarinis' :) sokoladas visgi nera skirtas valgyti, o greiciau gaminti kitus patiekalus. Pagal Wikizodyna is vokieciu, Eismasse irgi yra tas, tad a buvo teisus - tai turetu buti visi produktai be visokiu stabilizatoriu ir purikliu-kremikliu-skonikliu ir netgi pries saldyma. Bet pagal ManXP aprasyma, tai tik kazkokia ledu rusis? Susaldyta ledu mase yra vadinamieji naminiai ledai, o jie daznai tampa kieti -18 laips. saltyje (pries vartojima reikia palaikyti saldytuve) ir ju vartojimo laikas trumpas. Pas mumis uz kampo yra italu seimyna, kuri tokius ledus gamina - nerealybe. Parduotuviniai vokiski ledai skiriasi nuo lietuvisku kremiskesne konsistencija ir daug didesniu saldumu. Gal del to jei atrodo skanus? "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message news:j5081i$4gp$1@trimpas.omnitel.net... > tai ce gal panashei kaip su gabaliniu kulinariniu shokoliadu. daigtas vertingas tik supokuotas netaip prabrangei ;) > >