Didelis saldumas man nepatinka, del to skanesni nebutu :) Skanesni del to, kad normaliai padaryti. Pvz dabar turiu su kokosu ir sokoladu. Tai vietoj to, kad kad butu ipilta kokios nors kokoso skonio esencijos ir kakavos, uztikrintai pritarkuota kokoso ir juodo sokolado. Beje, ka tik paziurejau ipakavima, tai kazka vokiskai raso apie tuos -18 laipsniu "ALORA" wrote in message news:j51a40$umr$1@trimpas.omnitel.net... 'kulinarinis' :) sokoladas visgi nera skirtas valgyti, o greiciau gaminti kitus patiekalus. Pagal Wikizodyna is vokieciu, Eismasse irgi yra tas, tad a buvo teisus - tai turetu buti visi produktai be visokiu stabilizatoriu ir purikliu-kremikliu-skonikliu ir netgi pries saldyma. Bet pagal ManXP aprasyma, tai tik kazkokia ledu rusis? Susaldyta ledu mase yra vadinamieji naminiai ledai, o jie daznai tampa kieti -18 laips. saltyje (pries vartojima reikia palaikyti saldytuve) ir ju vartojimo laikas trumpas. Pas mumis uz kampo yra italu seimyna, kuri tokius ledus gamina - nerealybe. Parduotuviniai vokiski ledai skiriasi nuo lietuvisku kremiskesne konsistencija ir daug didesniu saldumu. Gal del to jei atrodo skanus? "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message news:j5081i$4gp$1@trimpas.omnitel.net... > tai ce gal panashei kaip su gabaliniu kulinariniu shokoliadu. daigtas > vertingas tik supokuotas netaip prabrangei ;) > >