Kondencuota piena reik naudoti, 30 proc riebumo grietinele, kai sako bijai kaloriju, neik i miska :) Ir manau valgant namu gamybos ledus is riebiu ingredientu yra sveikiau nei tuos pirktinius kur net istripe lieka riogsoti leksteje. ALORA wrote: > nutai pamegink paimti 'naturalius' pieno produktus ir juos susaldyti. > Gausi kieta leda. netgi is sviesto ar surio, kuriuose vandens is pieno > produktu maziausiai, beveik vien riebalas. Gaminant naminius ledus puri > konsistencija pasiekiama imant labai riebius produktus - grietinele, 10 > proc. jogurta, kiausus. bet ir tai laikant -18 jie buna per kieti ir > pries valgyma juos gera pusvalandi reikia palaikyti saldytuve. Vokiski > ir naturalus - tik nejuokinkit :" ir dar turbut galiojimo laikas iki > begalybes > > "ufonaut" <ufo@ufo.ufo> wrote in message > news:j54htt$122$1@trimpas.omnitel.net... >> Elementariai maziau vandens ir daugiau naturaliu pieno produktu itariu. >> >> >> On 09/18/2011 09:10 AM, ALORA wrote: >>> 'normaliai padaryti', aisku, labai konkretus pasakymas :) vokietijoje >>> esencijos ir kitokia beliberda labai aukstos kokybes :) antra vertus, >>> kokosas ir sokoladas yra per pigus ir per lengvai prieinami, kad juos >>> falsifikuotu, tad nieko nuostabaus, kad jie naturalus. >>> o kokia firma? >>