Gal tau tai tiesiog skanu, juk yra žmonių ir kirmiukus valgančių :) aš nežinau esminių skirtumų tarp 'korėjietiškai' ir 'kinietiškai'. Prieš kokių 15 metų Chemnitze irgi teko skaniai korėjietiškai sušveisti žąsiną ar antiną - bet jokių gleivėtų padažų nebuvo. Tačiau pastaruoju metu kelis kartus buvau kinietiškai valgyti įvairiuose miestuose - nu grynai kaip aprašė Ignas - visa nekokybė aplieta slemokų išskyrų konsistencijos daigtu :) Nu neveltui žmonėms kyla kinietiško maisto sindromai. Beje, ar gliutamatas Lietuvoje leidžiamas? Vokietijoj tai taip, galima pardoj nusipirkti. "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:j9raps$7rd$1@trimpas.omnitel.net... > ale Fokietijoje (frakfurte) kaip gardziai korejietishkai papuole uzkast...ar tik siaip man papuole, ar is tiesu tai gera virtuve?