350g jautienos (naudoju nugarine arba netikra ispjova) supjaustyta plonais griezineliais 2 sauksteliai smulkiai kapoto imbiero 1 saukstas smulkiai kapoto cesnako (saukstas NE su kaupu :) norimas kiekis sviezio raudono cili pipiro, be seklu, kapoto. 2 sauksteliai kumino 2 svogunu laiskai, ne vienetai o tiek kiek ten ju auga is vieno svoguno. saukstelio skrudinto sezamo aliejaus. puslitrio aliejaus mesos kepimui (tinka zemes riesutu rafinuotas ar rapsu) mesos marinatas 1 saukstas shaoxing vyno (neradus pirkti - as irgi nerandu, keiciama sausu cheresu) 1 saukstelis sviesau sojos padazo 1 saukstelis tamsaus sojos padazo 1 saukstas krakmolo 1 saukstas vandens druskos pagal skoni jeigu sojos padazas nelabai surus supjauscius mesa gerai sumaisyt su marinato igredientais. ikaitinti alieju nelabai smarkiai (140 laipsniu) pakepti mesa kol gabaliukai atsiskirs ir mesa pasvieses. mesa istraukt ir nuvarvint alieju woke ant karstos ugnies 3 saukstuose aliejaus pakepti imbiera cesnaka cili pipirus ir kumina, trumpai, kol gerai prades kvepet. sudet mesa ir trumpai pakept, kad gerai viskas susimaisytu. gale sudet smulkiai pjaustytus svogunu laiskaus o pries valgant ipilt sezamo aliejaus valgoma su ryzias 2011.11.14 14:26, hedgehogus paiuricus rašė: > rasyk tik nesimaives :) >