hmm..keista jei tau taip pasirode...kinieciu ir korejieciu skirtumai esminiai - neteko sutikti primarmaliuotuose padazuose plaukiojanciu mesgaliu...korejieciu viskas tokiuose moliniuose indeliuose uzkepta su ryziaisi, darzovemis ir pan..mmm pridedu linka kaip pavyzdi..:) http://www.mama-kim.de/de/mittag/bibimbap.html "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:j9rf1h$d8u$1@trimpas.omnitel.net... > Gal tau tai tiesiog skanu, juk yra žmonių ir kirmiukus valgančių :) > > aš nežinau esminių skirtumų tarp 'korėjietiškai' ir 'kinietiškai'. Prieš > kokių 15 metų Chemnitze irgi teko skaniai korėjietiškai sušveisti žąsiną > ar antiną - bet jokių gleivėtų padažų nebuvo. Tačiau pastaruoju metu kelis > kartus buvau kinietiškai valgyti įvairiuose miestuose - nu grynai kaip > aprašė Ignas - visa nekokybė aplieta slemokų išskyrų konsistencijos daigtu > :) Nu neveltui žmonėms kyla kinietiško maisto sindromai. > Beje, ar gliutamatas Lietuvoje leidžiamas? Vokietijoj tai taip, galima > pardoj nusipirkti. > > "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message > news:j9raps$7rd$1@trimpas.omnitel.net... >> ale Fokietijoje (frakfurte) kaip gardziai korejietishkai papuole >> uzkast...ar tik siaip man papuole, ar is tiesu tai gera virtuve? > >