Gerai pradziai tiks ir tautinis. Bet isdeginti veliau tai nezinau, reikia backa ardyt, o realiai tai degina surinkimo metu, todel klausimas, ar pats ta padaryciau. Gausiu backa tai tikrai, klausimas kada ir uz kiek. Jau daugelis gamintoju isdega gamindami, nes zino ta poreiki. "Masala" <Thereisno@mail.com> wrote in message news:jafgid$sga$1@trimpas.omnitel.net... > Manau netiks tautinis azuolas gerimui brandinti, reik ieskot is uzu mariu, > lyg amerikinis azuolas tam tinkamiausias. Tereikia gauti backa, isdegintum > pats. > > "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message > news:jad06u$m9b$1@trimpas.omnitel.net... >> Uzsinorejau tikro produkto. Man tai ir skanu, ir procesas idomus. Zinoma, >> tema plati, tad bandysim klausimus koncentruoti: >> >> 1. Mazu kas yra pirkes / zino kur isigyt azuoliniu deginto vidaus backu? >> 2. Uzmate kas kur varini distiliatoriu Lietuvoj, kas nors daro / >> parduoda? >> >> Siaip bet kokia info wellcome. Zinoma, daug jos jau turiu, bet vis tiek - >> dalinkites patirtim. >> >> Esat kas gal atsisiunte varini alambika? >> >> P.S. visokie cukriniai marmalai nedomina. Jei darysim, tai tik naturalu >> produkta, nes pinigu parduotuviniam alkoholiui ir taip uztenka. Cia >> daugiau kulturinio paveldo klausimas. >> > >